Reeds drie generaties lang

Rijk aan Traditie

Met liefde voor uw voeten

Rijk aan traditie en familiebedrijf

Hubertus Bosch begon in 1952 met de schoenenwinkel in Maastricht. Voor die tijd hielp hij als ambachtelijk schoenmaker al mensen met schoenaanpassingen, zoals orthopeden tegenwoordig doen. Vanuit zijn deskundigheid en passie voor comfortschoenen ontstond Bosch Modeschoenen.

Zeventig jaar vakmanschap en drie generaties ervaring

In 1978 nam Hubertus’ zoon Boy de zaak over. En in 2000 ging het bedrijf van Boy over naar zijn zoon Mark, de huidige en derde generatie. Hij runt vandaag de dag het bedrijf samen met zijn vrouw Mouth. Mark staat in de winkel en Mouth heeft haar eigen pedicurepraktijk, die in hetzelfde pand aanwezig is. Bosch Modeschoenen is het adres voor mooie schoenen en pijnloze voeten.

De foto´s komen uit vervlogen tijden. Maar als u goed kijkt, herkent u nog steeds de oorspronkelijke winkel in een modern jasje. Wij zijn nog altijd gevestigd aan de Voltastraat 28 in Maastricht. U kunt bij ons recht voor de deur parkeren tegen een laag tarief.

Schoenen Bosch Maastricht, Bosch schoenenmode Maastricht, pedicure, Ara, Caprice, Durea, Gabor, Helioform, Jana, Stretchwalker, Rohde, Stuppy, Waldläufer, Xsensible, Floris van Bommel, Fluchos, Grisport, Jomos, Kops, Mephisto, Rieker, Rohde, Van Bommel, Waldlaufe, herenschoenen, damesschoenen, pedicure, voetverzorging

Comfortschoenen: schoenen voetproblemen en voetklachten

Bosch Modeschoenen is vooral gericht op comfortschoenen: modieuze schoenen voor mensen met voetproblemen en voetklachten. Wij zijn één van de weinige schoenwinkels in de regio Maastricht, Heuvelland, Eijsden en Meerssen voor mensen met voetaandoeningen.

Zelf maken we geen orthopedische schoenen en steunzolen. Dat laten we aan experts over, zoals podologen, podotherapeuten en orthopedische schoenmakers. Hiermee werken we nauw samen. Na een bezoek aan de podoloog of zelfs het ziekenhuis kunt u bij ons terecht voor schoenen. Bosch Modeschoenen heeft schoenen in alle comfortgroepen, inclusief pantoffel- en verbandschoenen.